MIDDEN - DELFLAND

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Midden-Delfland moet je beleven

15 maart 2013. De nieuwe website met de titel "Midden-Delfland moet je beleven" brengt een nieuwe manier om Midden-Delfland, gebied en gemeente, op je beeldscherm te beleven. Op de interactieve Google Maps kaart van Midden-Delfland staat een groeiend aantal locaties en interessante plekken klaar om ontdekt te worden. Kies een bestaande of maak een eigen route en laat je verrassen van hetgeen Midden-Delfland biedt. 
Nieuw zijn het overzicht van alle routes (zie afbeelding) en de export van een route naar een gpx-bestand.
Midden-Delfland moet je beleven

Op de website beleef.mooidichtbij.nl kun je bijvoorbeeld een wandel- of fietsroute kiezen en die vervolgens op je PC, tablet of smartphone beleven. Alle plaatsen in de buurt van je route komen voorbij in een multi-media beleving met beeld en geluid. Vergeet niet je webbrowser op volscherm (op PC: F11) te zetten en het geluid aan! Uiteraard kun je op de kaart ook een plaats aanklikken en deze beter bekijken.


Overzicht van alle routes; kies een Soort en Route=> Toon alle routes (van één soort).

Op moment staan de 18 wandelroutes en de 40 ommetjes van de Midden-Delfland Vereniging op de site; verder enkele kano- en fietsroutes; het aantal zal in de nabije toekomst verder groeien. Zie ook onderaan!


De Gaagpadroute met alle interessante punten; met de menuopties kan verder gekozen worden.

Altijd en overal!

De beleving werkt op alle (redelijk) moderne apparaten (PC, Mac, tablet en smartphone) en met alle webbrowsers. Gebruik bij Windows XP een moderne browser (Chrome, FireFox of Opera; IE werkt niet goed). 

Voor kleinere beeldschermgroottes (pixels) worden kleinere versies van de foto's gebruikt om internet verkeer te beperken.

Als er iets mis is, niet goed werkt, of er zijn vragen... hoor ik dat heel graag via het reactieformulier.
Henk Groenendaal

09 december 2013